Skip to content
volharding-header

Mijn verhaal – Noortje

Hallo, mijn naam is Noortje Hermans.

Op 20 juni ben ik 11 jaar geworden. Na de zomervakantie ga ik naar groep 8.

Ik zit ongeveer 4 à 5 jaar op turnen bij Volharding en mijn turnjuf is Germie van Dijk. We hebben het altijd gezellig samen in ons groepje! De leukste onderdelen vind ik de kast en de lange mat. Soms als er iets speciaals is dan krijgen we de tumblingbaan. Dat is echt geweldig! Mijn minst favoriete onderdeel van turnen is de balk. Het allerleukste vind ik als we in de les iets nieuws leren.

Mijn overige hobby’s zijn dansen, zwemmen, gezellige dingen doen met ons gezin en met mijn vriendinnen, trampoline, Netflix kijken en chillen met mijn iPad…

De volgende keer geef ik “Mijn verhaal” door aan Sara Peeters…

Groetjes van Noortje xxx

Laat een reactie achter