Skip to content
volharding-header

Diplomaturnen 2022 en afscheid van trainster Germie van Dijk

Dinsdag 12 juli 2022 was eindelijk weer het jaarlijkse diplomaturnen voor de turngroepen. Voor foto’s bij fotoalbum klik hier

Alle leden van de twee groepen onder leiding van Germie van Dijk mochten laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd op de 4 disciplines balk, brug, vloer en sprong. Het was een mooie middag en onder toeziend oog van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s hebben alle kinderen hun turndiploma behaald. Goed gedaan allemaal.

Tijdens deze middag hebben we afscheid genomen van turnjuf Germie van Dijk. Na 20 jaar, 800 weken, 1600 lessen heeft Germie besloten om te stoppen met les geven. Ze heeft heel veel kinderen (de tel zijn we kwijt) de radslag, het bruggetje, het vogelnestje, de salto en nog veel meer geleerd in de gymzaal, ’t Trefcenter en in het MFA.

Germie, namens het bestuur en alle leden van Volharding heel erg bedankt voor je jarenlange, fanatieke inzet en we wensen je heel veel succes voor de toekomst en veel plezier met je extra “vrije tijd”.